joi, 10 februarie 2011

Puya da panica la entnobotanica

De Ziua Indragostitilor, Radio ZU, Puya si un grup de vedete din Romania au ales sa iubeasca viata si sa-si iubeasca semenii, organizand un protest inedit in fata Guvernului Romaniei impotriva deciziei de a permite redeschiderea magazinelor de visuri si a comercializarii produselor etnobotanice.
Printre sustinatori se numara, asa cum am zis, vedete din Romania dar si fosti consumatori si rude ale consumatorilor care se lupta zilnic cu cosmarul de a-si vedea persoanele dragi punandu-si viata in pericol de dragul "senzatiilor tari".
Am fost uimita, dand search pe google, sa vad ca exista un forum pro-spice shops, pe care fiecare comenteaza cat sunt de benefice aceste produse si nu pot decat sa ma gandesc ca, daca ar fi ca in China, unde esti condamnat la executie publica pentru trafic de stupefiante, s-ar gandi de doua ori.
Si mai interesant este raspunsul unui patron de spice-shop care a fost intrebat daca el consuma produsele pe care le vinde si a zis ca nu, pentru ca nu-i fac bine. No comment!
Bineinteles ca guvernantii nostri vor sta ascunsi in birourile lor foarte importante si va fi un alt demers sortit esecului, intr-o tara in care Presedintele ne invita sa emigram.
Succes si...sa Iubim Viata! Ne vedem luni

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu